Gratis meditation

Meditationerne fra Solskinnet er tænkt som en daglig meditation. Du vælger visuelt det energibillede, som du tiltrækkes af. Tænk på en situation, hvor du mangler løsning, og vælg energibilledet ud fra dette. Arbejd herefter med energien fra billedet ved at iagttage dette. Lyt så til meditationen. Herved skifter du fokus fra situation til energi. Det vil skabe nye muligheder.  Alle billeder har navne, og meditationerne omhandler noget forskelligt, som refererer til energien i billederne, som er healende.

På siden finder du også en meditation til mindre børn ”Bamse Ninus.” Det er en fortælling om en skovtur med Bamse Ninus – der er indslag fra børn. Meditationen afslutter med en afslapning, hvor barnet kan falde til ro eller i søvn.

Jeg har lagt hele min sjæl i disse billeder, som jeg nu gerne vil dele med dig. Billederne beriger dig på en forunderlig måde med ny energi og solskin, som kan mærkes helt ind i hjertet.

Ændre dine tanker positivt på kun 7 uger

Det er en god ide at gentage valgte meditation indtil temaet er taget helt ind. Herefter kan du vælge nye. De fleste meditationer er under 10 minutter. På den måde at det kan være en mulighed, hvis du ikke har så meget tid til rådighed. Det er dog en god ide at blive liggende/siddende et øjeblik efter, at meditationen er slut. Det kan lade sig gøre at få en dyb afslapning på kort tid, hvis man er fokuseret på meditationen, og lytter.

I dag kan man måle, om vi tænker optimistisk eller pessimistisk. Et forsøg viste, at ved at meditere 10-20 minutter hver dag i 7 uger, kan man ændre sin tænkning positivt.

Der er mange måder at meditere på, disse meditationer på Solskinnet bærer præg af Mindfulness principperne. De er dog tillagt min healings energi gennem billederne og min stemme. Meditation gør, at vi kommer ud af den daglige tænkning, og giver vores hjerne nye input. Hvis du forestiller dig, at du indeholder et væld af informationer, som dit liv nu har givet dig, vil du automatisk tænke ud fra det, du ved, og det du har oplevet. Det er her meditationen kommer ind for at give dig nye tanker og ideer, og får din hjerne til at slappe af fra den vanlige tænkning.

Lev i nuet

Lad dig inspirere af nye tanker, og vær opmærksom på nye ideer og muligheder, og handle på dem. ”Dine tanker giver de oplevelser, du får”. Når du mediterer kommer kroppen i en tilstand af afslapning således at krop og sind kan forenes. Derfor falder kroppen og sindet til ro. Du bliver bedre til at leve i Nuet, og bedre til at observere dig selv. Mere bevidst om dine tanker og handlinger, og bedre til at tage bevidste valg. Ikke lade dig styre af vanen. Mange ting i vores dagligdag foregår automatisk, vi låser døren, slukker for komfuret, kører den samme vej, møder de samme mennesker. Vi gør i det hele taget de samme ting uden at tænke over, om det er det, vi vil.

I en af meditationerne bliver du bedt om at observere dine tanker, og du vil finde ud af, hvad din tænkning handler om. Det kan være interessant, og herefter er det så muligt at ændre på tænkningen. Blive mere bevidst om dine tanker. Man har fundet ud af at vi tænker daglig omkring 60.000 tanker, hvor af de 49.000 omhandler det samme.

Din vejrtrækning vigtig

Når du mediterer falder dit nervesystem til ro. Når det sker falder din hjernefrekvens og dit blodtryk, og åndedrættet og pulsen bliver roligere. Meditation styrker hjernecellernes samspil og ændre signal stofferne i hjernen. Den udskiller større mængder af lykkehormonet dopamin og skruer samtidig ned for stresshormonerne. Det gør dig gladere og mere afslappet. Din hjerne bliver skarpere og bedre til at huske og til at lære. Du gør klogt i at vælge et tidspunkt og et sted, hvor der er ro omkring dig. Sæt eller læg dig, så du har det behageligt.

Brug vejrtrækningen til at forankre dit nærvær – hvis du forsvinder ud i tanker – trækker du blot opmærksomheden tilbage. Dette kan gøres ved en dyb vejrtrækning. Hvis du mediterer dagligt eller ofte, vil du mærke en forskel. Du vil blive bedre og bedre til at slappe af og fokusere. Få mere og mere ud af det – lige som alt muligt andet – øvelse gør mester! God fornøjelse med meditationerne fra Solskinnet.

Gratis meditationer

Hjertehealing

Glæden

Skovturen

Søvn

Rygsækken

Tryghed

Skattekisten 

Brobyggeren

Fodspor

Lysets Kraft

Mod

Jordforbindelse

Overflod

Ligeværd

Transformation

Modtagelighed

Fokus

Den ubetingede kærlighed

Øjeblikke

Englevagt

Tanker

Kappen

Hjertes visdom