Fjernhealing

Fjernhealing
Fjernhealing

Fjernhealing opleves på samme måde som healing, dog med den forskel, at vi ikke er fysisk sammen. Men virkningen er stort set den samme.

Ved fjernhealing tager vi en telefonsamtale omkring det, som du ønsker hjælp til. Derefter aftaler vi et tidspunkt for healingen, du sidder eller ligger et sted, gerne hvor du føler dig godt tilpas og har ro, det varer ca. 1 time. Derefter snakker vi telefonen om, hvad der skete i healingen. Fjernhealing giver det sammen som healing, og er en mulighed for dig, som har svært ved at komme til mig. Jeg skal bruge dit navn og adresse, og rigtig gerne høre din stemme. Således kan jeg finde dig i energien.

HEALING er en energibehandling, hvor alt kan ske. Vi kan arbejde med forskelligt ting, og rette ubalancer op. Jeg vil også afbalancere dine chakraer, behandle sorg, angst og andre belastninger. Vi kan heale på smerter og andre ubehag, spore os ind på, hvad kroppen prøver at fortælle os. Healing er at heale de områder, hvor du har blokeret din energi i din krop eller dit følelsesliv m.m.

Healing er et arbejde med energierne. Jeg kan tune ind på dig og de områder i din krop og psyke, som har blokeringer. Hjælpe dig med at slippe uhensigtsmæssige vaner og mønstre, som er opstået i forbindelse med hændelser i dit liv. Når du bliver bevidst omkring dette, kan arbejde videre selv og lave ændringer.

Hvad er healing?

Healing er et arbejde med energierne. Jeg kan tune ind på dig og de områder i din krop og psyke, som har blokeringer. Hjælpe dig med at slippe uhensigtsmæssige vaner og mønstre, som er opstået i forbindelse med hændelser i dit liv. Når du bliver bevidst omkring dette, kan arbejde videre selv og lave ændringer.

Ved healingen vil du opleve et større flow i din krop, og din energi får et langt højere frekvens. Målet er at gøre dig fri, fri til at leve det liv, du ønsker, og være den, som du er.

Der sker en rensning, og du vil opleve at komme hjem i dig selv, og se tingene i et andet perspektiv.

Ofte kan belastningen ligge langt tilbage i tiden, endda også andre inkarnationen. Healingen foregår ved fuld bevidsthed, hvor både du og jeg kan komme i kontakt med hændelser fra fortiden. Disse forløses ved healingen.

Ingen healing er ens, og alle har forskellige behov fra gang til gang og fra person til person. Vi arbejder med det, som kommer frem lige NU.

Forstå din egen situation

Det vigtigste for mig, er at få dig til at forstå din situation og blive bevidst omkring den. Hvorfor du er havnet her, og frem for alt, hvordan du kommer videre herfra. Din historie er fortid – som gerne skal forvandles til visdom – men hvad er din nye HISTORIE. Hvordan vil du gerne vil have, at dit liv skal se ud? Du kan skabe det i dine tanker og visualisere, det du ønsker og tage de valg, som du ville gøre, når du er nået frem, så er du allerede langt tættere på dette. Det er her din energi skal investeres, det er her det bringer dig videre til det næste spændende eventyr.

Det kan så også nogle gange være nødvendigt at behandle fortiden, for at slippe det, som stadig belaster. På den måde kan der blive plads til det nye, eller få koblet sig fra andres energi og indflydelse, således kan din egen power strømme ind til dig. Mange af de ting vi gør, gør vi fordi andre har fortalt os, at det er sådan det er. Efterhånden er det blevet en vane, og vi tænker ikke over, om det egentlig er det, vi selv gerne vil. Healingen vil lukke op for nye muligheder og tanker, som du så kan arbejde videre med efterfølgende.

Nogle gange kan det være svært at træde ud i det ukendte. Man vælger ofte at være i det kendte, selv om det ikke er givende. Her kommer healingen ind og hjælper. Idet vi sammen kan skabe et nyt energi flow, der kan bringe dig videre mod det ønskede.

 Det er muligt at en enkelt healing være nok, andre gange kan det være godt med et forløb. Det snakker vi om, eller du mærker selv efter, om du har fat i dig selv. Føler du, at du mister energien efter en tid, vil det være godt med en opfølgning. Det handler om, at du får brugt din energi optimalt. Det er godt for dig, men også for dem, der er omkring dig.

Nye vaner kan give flere muligheder

Efterhånden er det blevet en vane, og vi tænker ikke over, om det egentlig er det, vi selv gerne vil. Healingen vil lukke op for nye muligheder og tanker, som du så kan arbejde videre med efterfølgende.

Nogle gange kan det være svært at træde ud i det ukendte. Man vælger ofte at være i det kendte, selv om det ikke er givende. Her kommer healingen ind og hjælper. Idet vi sammen kan skabe et nyt energi flow, der kan bringe dig videre mod det ønskede.

Det kan så også nogen gange være nødvendigt at behandle fortiden, for at slippe det, som stadig belaster. På den måde kan der blive plads til det nye, eller få koblet sig fra andres energi og indflydelse, således at din egen power kan strømme ind til dig.

Mange af de ting vi gør, gør vi fordi andre har fortalt os, at det er sådan det er. Efterhånden er det blevet en vane, og vi tænker ikke over, om det egentlig er det, vi selv gerne vil. Healingen vil lukke op for nye muligheder og tanker, som du så kan arbejde videre med efterfølgende. Nogle gange kan en enkelt healing være nok, andre gange kan det være godt med et forløb. Det snakker vi om, når du er her, eller du mærker selv efter, om du har fat i dig selv. Har du mistet energien, og har brug for en opfølgning. Det handler om, at du får brugt din energi optimalt. Det er godt for dig, men også for dem, der er omkring dig.

Min baggrund

Jeg har praktiseret healing siden 1998, haft healerskole og uddannet 60 elever. Jeg er uddannet hos Steen Kofoeds Healerskole i København i 1997, hvorefter jeg straks startede min egen healerskole ”SOLSKINNET.” Samtidig har jeg haft klienter og diverse kurser. Senere har jeg taget uddannelse i tankens kraft, og jeg er uddannet Mindfulnesskonstruktør. Arbejdet på forskellige store virksomheder i trekantområdet.  Jeg holder mig løbende opdateret på det spirituelle og videnskabelige i forhold til nye muligheder for mennesker og menneskets kraft. Jeg har meget erfaring med Healing og haft gode resultater, på mange forskellige problemstillinger. Jeg er kendt for at give ro, og bringe mennesker videre i deres liv på en god måde for dem.  Jeg arbejder med kærlighedsenergi og jeg vil møde dig med den uanset, hvad du måtte komme med.

En healing koster 800 kr., ved et forløb på 5 gange gives rabat.

Ud over Fjernhealing/Healing tilbyder jeg Mindfulness, SOL & MÅNE KORT, en CD med meditationer samt forskellige energibilleder. Der er GRATIS meditationer på siden. Klik ind på www.solskinnet.dk og lad dig inspirere.