Sol og Måne Kort

Sol og måne kort
Sol og måne kort

Sol og måne kort kan du bruge, når du trænger til inspiration, hvis du har brug for vejledning i en special situation. Sammen med venner, hvis du ønsker dybere samtale. Når du har lyst til at skabe mere bevidsthed i dit liv.

Billederne afspejler en følelse, en situation en drøm, en oplevelse, et budskab eller en mulighed. Når jeg maler billederne lægger jeg hele min sjæl i dem, ser og føler den energi, jeg har valgt at udtrykke. Derfor er billederne Healende.

Kortene er skabt i samarbejde med Luna Elvstrøm www.heart-spirit.com. Hun har kanaliseret teksterne i forhold til mine healings billeder og energinavnet til billederne.

Processen har været undervejs i ca. et år, de er blevet til ét kort ad gangen – Med den tanke, at der ikke skulle arbejdes med stress. Derudover skulle de have den tid og opmærksomhed, som jeg følte disse kort skulle bære videre.

Jeg har i mange år malet energibilleder til mange mennesker. Nogle er lavet på bestilling som personligt billede, og andre er malet spontan på en energi, jeg har valgt.

Da jeg malede et billede som bar energien ”den ubetingede kærlighed”, ville rigtig mange mennesker gerne have netop dette billede. Derfra kom ideen med at lave tryk, da alle har adgang til kærligheden, og skulle have mulighed for at eje dette billede. Derefter blev det til mange forskellige kort.

Jeg har lavet postkort, små pakkekort, A4 billeder, papir og laminerede, store plakater telegrammer osv. Nu er nogen af billederne blevet brugt til disse smukke kort, som er tænkt som et arbejdsredskab for din personlige bevidstheds udvikling.

Brug af energibilleder

Du kan bruge kortene ved at du vælger det billede, som tiltrækker dig lige nu. Det kan også være, når du tænker på en situation, hvor du mangler en løsning.

Når du har valgt billedet, kan du sætte det i den lille kortholder af træ, som følger med i pakken. Sæt den et sted, hvor du ser den ofte. Så du hele tiden bliver mindet om energien, som kommer dig i møde. Læs teksten på kortet og reflekter over denne. Se på de foreslåede øvelser og udfør en eller flere af dem. Alt sammen bringer dig nærmere den energi, som billedet udstråler. Brug evt. billedet som baggrund på din mobil telefon.

Hvert billede emner af kærlighed, glæde og lys, farverne giver dig energi. Farverne som helhed er healende, samt styrker krop og sjæl.

Kortene leveres i en lille hørpose med en kortholder af træ.

Sættet indeholder 44 healings billeder, 44 inspirationstekster og 132 transformerende øvelser.

Et sæt kort koster 365 kr. + 35 hvis de skal sendes.


Kortene bestilles ved at sende en mail til solskinnet@solskinnet.dk