Energibilleder

Jeg har lagt hele min sjæl i disse billeder, som jeg nu gerne vil dele med dig. Billederne beriger dig på en forunderlig måde med ny energi og solskin, som kan mærkes helt ind i hjertet. Til hvert Energibillede hører en tekst og en meditation.

Idag kan man måle, om vi tænker optimistisk eller pessimistisk, og et forsøg viste, at ved at meditere 10-20 minutter hver dag i 7 uger, kan man ændre sin tænkning positivt.

KLIK på det Energibillede, som du tiltrækkes af eller tænk på en situation; Vælg et Energibillede for løsningen. Arbejd herefter med energien fra billedet og meditationen fra lydfilen. Herved skifter du fokus fra situation til energi – det vil skabe nye muligheder.

Prøv en GRATIS meditation

Ved køb af meditation til 20 kr. får du mulighed for at afspille lydfilen, downloade den, eller du kan få tilsendt en mail med både Energibillede og lydfil. Du kan også gemme siden, som bogmærke og genhøre meditationen. Hvis du har lyst til at sende et Energibillede til en ven, så er dette også muligt. Meditationerne er af ca. 10 minutters varighed, bortset fra Rygsækken, der varer 20 minutter.

Gem evt. Energibilledet, som baggrund på din PC eller Mobil, så du bliver mindet om arbejdet med energien.

Nyt: Mindfulness for mindre børn, en fortælling om en skovtur med BamseNinus og forskellige indslag fra børn, der afslutter med en afslapning, hvor barnet kan falde til ro eller i søvn.